Termeni si Conditii

1.Conditii generale de utilizare a site-ului www.fier-fasonat.com


1.1. Site-ul www.fier-fasonat.com a fost realizat cu scopul de a furniza informatii despre compania si produsele oferite de Metal Line Automatic S.A. Pentru utilizarea acestui site este necesara citirea si acceptarea în totalitate a “termenilor si conditiilor” de utilizare.
1.2. Conditiile generale de accesare si utilizare a site-ului www.fier-fasonat.com se aplica in totalitate, in mod neconditionat si permanent tuturor utilizatorilor si vizitatorilor.
1.3. Navigarea în continuare pe acest site presupune acceptarea integrala de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii de utilizare. In cazul în care Termenii si Conditiile site-ului www.fier-fasonat.com nu sunt considerate acceptabile pentru dvs, va recomandam sa încetati imediat utilizarea site-ului.


2.Drepturi de autor


2.1. Continutul site-lui www.fier-fasonat.com este protejat de legile dreptului de autor, precum si de toate tratatele internationale aplicabile în acest domeniu. Toate drepturile sunt rezervate www.fier-fasonat.com
2.2. Toate materialele (texte, logo-uri si design) continute în acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al Webmaster-ului.
2.3. Este interzisa modificarea continutului acestor pagini, precum si copierea, reproducerea, distribuirea, publicarea oricarei parti din acest site fara permisiunea Webmaster-ului.


3. Modificari ale site-ului www.fier-fasonat.com


3.1. Metal Line Automatic S.A., prin intermediul Webmaster-ului isi rezerva dreptul sa modifice continutul site-ului www.fier-fasonat.com fara nicio notificare prealabila.
3.2. Metal Line Automatic S.A. si Webmaster-ul nu sunt raspunzatori fata de utilizatori, indiferent ca sunt persoane fizice sau juridice, pentru modificarea continutului sau intreruperea disponibilitatii www.fier-fasonat.com.


4. Exonerarea de Raspundere


4.1. Acceptand sa utilizati www.fier-fasonat.com, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele:
- utilizarea site-ului www.fier-fasonat.com, se face pe propria raspundere.
4.2. Metal Line Automatic S.A. si Webmaster-ul site-ului www.fier-fasonat.com nu sunt raspunzatoari pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, care ar putea sa apara în urma accesarii sau utilizarii Site-ului.
4.3. Metal Line Automatic S.A. si Webmaster-ul site-ului www.fier-fasonat.com se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel.


5. Date cu caracter personal


5.1.Metal Line Automatic S.A. si Webmaster-ul site-ului www.fier-fasonat.com respecta si se conformeaza Regulamentului (UE) 2016/679 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.
5.2. Pentru a raspunde cererilor de comenzi, poate fi necesara furnizarea de informatii cu caracter personal, cum ar fi email-ul si numarul de telefon.
5.3. Aceste informatii vor fi strict utilizate numai pentru a transmite ofertele de pret la cerere, detaliile tehnice ale produselor aflate in www.fier-fasonat.com si vor fi utilizate în conformitate cu Politica de Confidentialitate.
5.4. Prin completarea formularului din pagina Contact al site-ului www.fier-fasonat.com, utilizatorii sunt de acord sa fie contactati în viitor de catre Metal Line Automatic.
5.5. Metal Line Automatic S.A. si Webmaster-ul site-ului www.fier-fasonat.com se obliga sa asigure confidentialitatea datelor cu caracter personal si nu vor transmise catre terti niciun fel de informatii cu caracter personal, exceptie facând tertii parteneri care asigura buna functionare a acestui site.
5.6. Acest site poate utiliza tehnologii care permit colectarea unor informatii cu caracter tehnic despre utilizator: adresa IP, tipul browser-ului, sistemul de operare folosit si informatii despre traficul realizat pe www.fier-fasonat.com.
5.7. Aceste posibile informatii colectate prin intermediul site-ului www.fier-fasonat.com au ca scop DOAR îmbunatatirea serviciilor sale adresate utilizatorilor.


6.Link-uri externe catre site-urile unei terte parti


6.1. Site-ul www.fier-fasonat.com poate contine link-uri extene catre alte site-uri a unei terte parti si sunt furnizate doar pentru interesul dvs.
6.2. Raspunderea integrala pentru respectivele site-urile, o poarta proprietarii site-urilor în cauza.
6.3. Metal Line Automatic S.A. si Webmaster-ul nu raspund de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe siteul www.fier-fasonat.com, exceptie facand doar linkurile catre siteurile partenere ale Metal Line Automatic.
6.4. Metal Line Automatic S.A. si Webmaster-ul sunt exonerati de orice raspundere sau prejudiciu produs utilizatorului in accesarea link-urilor externe catre websiteurile unei terte parti, aflate pe site-ul www.fier-fasonat.com.
6.5.Utilizatorii care acceseaza aceste link-uri externe isi asuma personal raspunderea si riscurile ce vor decurge din accesarea lor.


7.Revizuiri ale Termenilor si Conditiilor


7.1. Metal Line Automatic S.A. si Webmaster-ul îsi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile site-ului www.fier-fasonat.com oricand si fara niciun preaviz.
7.2. Utilizatorii agreeaza ca orice litigii aparute in legatura cu utilizarea site-ului www.fier-fasonat.com vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Municipiul Bucuresti.
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati Webmaster-ul la adresa: office@bauart-design.ro

* 25 MAI 2018. Utilizarea site-ului după informarea Utilizatorilor înseamna acordul acestora cu privire la acest document.