PROIECT DE FUZIUNE

Despre Metal Line Automatic

Compania Metal Line Automatic S.A. a fost infiintata in anul 2013 ca societate pe actiuni si are o baza de productie proprie situata in orasul Ovidiu, judetul Constanta.
S.C. Metal Line Automatic S.A. isi desfasoara activitatea pe o suprafata de 5800 mp, din care o hala de productie de aproximativ 1000 mp si 4000 mp pentru platforme de depozitare si platforme tehnologice pentru operare. Fabrica este dotata cu utilaje automatizate de ultima generatie; prelucreaza otel beton fasonat OB 37, si PC 52, BST 500 la standarde de calitate europene, conform proiectelor de armatura ale beneficiarilor. Deoarece detinem echipamente performante, ne permitem sa lucram la proiecte de toate formele, dimensiunile si tipurile comune si unice. Capacitatea de prelucrare a fabricii este de 800 tone/luna.
Manipularea materialelor se face cu ajutorul unei macarale fixe cu o capacitate de 4 tone, si de asemenea cu motostivuitoare si incarcatoare frontale TEREX.

Performante de calitate

Personal strict specializat in procesul de fasonare a otelului.
Debitarea si indoirea la orice dimensiune si forma a otelului beton.
Respectarea cu precizie a cotele din proiectele de executie.
Verificarea minutioasa a produselor pe loturi si comenzi.
Utilizare softului de cuponare a materialului de maniera in care pierderile rezultate sa fie minime.
Etichetarea legaturilor de otel fasonat pe marci si repere.

fabrica fasonat otel beton

Produse si servicii

Metal Line Automatic S.A. executa urmatoarele elemente din otel beton OB37, PC52, BST 500 pentru proiecte de rezistenta in constructii rezidentiale si industriale, infrastructura, lucrari de mediu si energie:

Carcase sudate pentru coloane forate.
Pereti mulati pentru fundatii speciale.
Stalpi si grinzi din fier beton.
Bare fasonate si etrieri de dimensiuni diferite.
Montaj otel beton fasonat.