Fier beton-Etrieri si bare fasonate

Produsele din fier beton fasonat se utilizeaza cu precadere in structuri de rezistenta pentru constructii civile, edilitare, industriale si hidrotehnice. In fabrica noastra, avem posibilitatea de a onora toate comenziile, dupa primirea proiectelor de armaturi de la constructori sau beneficiarii directi. Dupa primirea planurilor respective, inginerii nostri le transforma in liste cu geometria armaturilor, iar operatorii masinilor cu comanda numerica le introduc in programul fiecarei masini.

Caracteristici si utilizari

1. OB-37 laminat la cald cu profil neted si cu diametrele 6mm si 8mm este utilizat la confectionarea etrierilor, la structuri din beton armat, la armarea placilor sau pentru armaturi de montaj ( grinzi,stalpi etc ). Livrarea acestui produs se face in manunchiuri (bare) sau in cazul unor diametre nominale de maxim 12mm, in bobine.
2. PC-52 cu profil striat este utilizat pentru armarea betonului pentru elemente si structuri din beton armat si precomprimat: stalpi, grinzi, placi, pereti, elemente prefabricate, contraforturi. Acest produs se livreaza in manunchiuri sau în cazul unor diametre nominale de maxim 12mm, in bobine.
3. BST-500 este un otel de ranforsare laminat la cald cu sectiuni periodice nervurate si este utilizat pentru armarea betonului si structuri din beton armat si precomprimat. Datorita compozitiei speciale a acestui otel, acesta ofera avantajul unei rezistente mai mari, permitand utilizarea unei cantitati mai mici decat in cazul produselor similare.
BST-500 are o rezistenta minima la curgere (500 N / mm2) si o rezistenta la tractiune (550 N / mm2) datorita compozitiei sale chimice. Se livreaza in manunchiuri (bare) sau în cazul unor diametre nominale de maxim 12mm, in bobine.

Fasonarea otelului beton se realizeaza cu masini cu comanda numerica MEP Italia, fabricate in 2008-2014. Marfa este insotita de certificatul de calitate si etichete care permit o usoara identificare a reperelor, in scopul usurarii punerii in operare a acestora. Separat, oferim transportul produselor pana la santierul de lucru.
MONTAJ FIER BETON -La solicitarea clientilor, efectuam cu echipele noastre de fierari, montajul otelului beton pe santier, asumandu-ne calitatea montajului coroborat cu proiectul, implicit predarea armaturii montate la Inspectoratul in Constructii.