Carcase sudate pentru pereti mulati

Metal Line Automatic S.A. executa carcase sudate de armatura pentru pereti mulati ce pot fi realizate intr-o gama dimensionala mare, cu diametre cuprinse intre 25 cm si 150 cm, lungimi specificate pana la 15m si numar variabil al barelor din otel beton fasonat. Carcasele sudate sau coloanele sunt realizate prin montarea longitudinala a barelor din otel beton intr-un disc indexor de armare, iar prin rotatia acestuia, freta de legatura culiseaza elicoidal peste cilindrul format de barele longitudinale, sudura realizandu-se cu un robot automat.

Tipuri de carcase de armatura si utilizari

1. Carcase sudate plane - confectionate din bare de otel-beton dispuse pe directii perpendiculare si sudate electric in punctele de intersectie. Aceste produse sunt utilizate la armarii placilor, peretilor, diafragmelor, radierelor etc.
2. Carcase sudate spatiale - utilizate la grinzi, stalpi, proiecte de infrastructura rutiera si lucrari geotehnice. Aceste carcase ofera rezistenta suplimentara pentru betonul introdus in sapaturile de fundatie.
3. Carcase pentru pereti mulati - utilizate la lucrari de sustinere, fundatii, ecrane de protectie indeplinind functii de rezistenta cat si de etansare specifice peretilor de palplanse. De asemenea, peretii mulati pot fi formati si din piloti joantivi sau din piloti secanti.

Marfa realizata este insotita de certificatul de calitate si etichete care permit o usoara identificare a reperelor, in scopul usurarii punerii in operare a acestora. Separat, oferim transportul produselor pana la santierul de lucru.